Informatie nodig? Bel of mail met Ons!

Verzekering

Wij vinden het belangrijk dat onze deelnemers goed verzekerd zijn tijdens de kampweek.

ANNULERINGSGARANTIE

Het kan gebeuren dat u de geboekte reis van uw kind onverwacht moet annuleren. Deze annulering dient schriftelijk te gebeuren.
Indien u een annuleringsregeling heeft afgesloten en u – in overeenstemming met de annuleringsvoorwaarden – een geldige reden heeft tot annulering, krijgt u de reissom vergoed.

Een annuleringsverzekering dient u zelf af te sluiten bij uw verzekeraar.

REISVERZEKERING

Voor de aansprakelijkheid-, goederen-, reis- en/of zorgverzekering van deelnemers dient u zelf te zorgen. De kosten daarvan zijn voor uw eigen rekening of voor de rekening van uw verzekering.

CORONA VIRUS

Het Corona virus zorgt voor veel onzekerheid. Wij van Outdoor-Zomerkampen en Move Academy zetten de gezondheid van u en uw kind op nummer één. Wij volgen strikt te richtlijnen en de adviezen van de overheid en het RIVM en zorgen ervoor dat ons kamp veilig wordt aangeboden.

Voor nu gaan al de kampen die deze zomer gepland staan door! Door deze onzekere tijd hebben wij besloten om wat aan te passen in de annulering. Wanneer u een kamp geboekt heeft wat gedwongen moet worden geannuleerd door de overheid en het RIVM, dan krijgt u ALLE KOSTEN terug! U hoeft hier geen annuleringsverzekering voor af te sluiten.