Informatie nodig? Bel of mail met Ons!

Voor ouders

Een onvergetelijke vakantieweek kan uw kind beleven bij het Outdoor Zomerkamp. Een avontuurlijke en spannende week met leeftijdsgenoten onder begeleiding van onze instructeurs.
Het Outdoor Zomerkamp is een all-in concept. U hoeft zich als ouder nergens druk over te maken en de kids kunnen genieten van een avontuurlijke en leuke vakantieweek!

.

.

Hier onder de meeste gestelde vragen van ouders en onze antwoorden:

Slapen jongens en meisjes apart?

Ja, jongens en meisjes slapen apart. De tent indeling tijdens het kamp wordt samen met de kinderen gemaakt, zodat er met iedereen rekening gehouden kan worden.  

Mag mijn kind een telefoon mee?      

Ja, de kinderen mogen een telefoon mee. Er zal elke dag een moment zijn dat zij naar huis kunnen bellen (klik hier voor de weekplanning). Echter streven wij naar een telefoon-loos kamp, want zo kunnen wij het beste genieten van de natuur! Uiteraard kan er altijd contact worden opgenomen wanneer de situatie hier om vraagt.

Wat doen jullie met ontbijt/lunch/avondeten?    

Wij zorgen altijd voor een gevarieerd ontbijt/lunch/avondeten, met zoveel mogelijk verse producten. Het eten wordt zo veel mogelijk bereid samen met de kinderen. Voor het eten zijn we altijd even stil en we wachten tot iedereen klaar is voordat er afgeruimd wordt. We houden rekening met halal, glutenvrij en vegetarisch eten, wanneer dit is aangegeven. 

Is er vrije tijd voor de kinderen?       

Natuurlijk is er vrije tijd. Elke dag zullen de instructeurs hier ruimte voor geven. De kinderen kunnen dan elkaar beter leren kennen, op het springkussen spelen, lekker een boekje lezen in de hangmat of een spelletje spelen met de begeleiders.  

Wat doen jullie als het regent?      

Wanneer het regent hebben wij een ‘slechtweerprogramma’. Op het kamp staat een hele grote tent, waar wij allerlei activiteiten in kunnen doen. Het is natuurlijk erg jammer als het regent en daardoor kunnen sommige activiteiten niet doorgaan, maar veel van de activiteiten wel!