Informatie nodig? Bel of mail met Ons!

All-in concept

Het Outdoor Zomerkamp beschikt over een zogeheten all-in concept. Dit wilt zeggen dat de kampweek van uw kind voor de prijs van €469,- inclusief alle activiteiten, overnachtingen, eten (ontbijt, lunch, 4-uurtje en diner) & drinken en begeleiding is. U hoeft zich als ouder nergens druk over te maken en de kids kunnen genieten van een avontuurlijke en leuke vakantieweek!

ACTIVITEITEN:

De vakantieweek staat in het teken van survival en outdoor activiteiten. U kunt hierbij denken aan de volgende activiteiten:

  • Longboarden, boogschieten en stormbanen
  • Bosspellen zoals levend stratego en lasergamen
  • Groene spelen zoals het bouwen van een vlot en andere samenwerkingsspellen
  • Sport en speltoernooien
  • Watersporten zoals vlot varen en kanovaren
  • Chillen rondom het kampvuur

ETEN & DRINKEN:

De kinderen hoeven zelf geen eten of drinken mee te nemen. Wij zullen zorgen dat het ze nergens aan ontbreekt! De kids zullen onder begeleiding in kookgroepjes zelf koken. Elke dag zal er gezond en gevarieerd eten op het menu staan. Maar natuurlijk gaan we ook lekker barbecueën en marshmallows roosteren boven het kampvuur.

Heeft uw kind een voedsel allergie, dan zullen wij daar rekening mee houden. Dit kunt u vooraf aan de organisatie doorgeven.

OVERNACHTINGEN:

De kinderen zullen in tipi tenten slapen wat zorgt voor een avontuurlijk gevoel! In elke tent kunnen maximaal 6 kinderen slapen.

BEGELEIDING:

Tijdens het Outdoor Zomerkamp zal er voldoende begeleiding aanwezig zijn om de kinderen te voorzien van een fantastische week zodat ze zich absoluut niet hoeven te vervelen. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en zijn allen voorzien van de gewenste diploma’s. Daarnaast hanteren wij ook een zogeheten 4 ogenbeleid, zodat er altijd 2 instructeurs op een groep staan.

De organisatie zal ook zorg dragen als uw kind eventueel speciale aandachtspunten heeft. Dit kunt u vooraf aan de organisatie doorgeven.

HET MAXIMUM AANTAL KINDEREN PER KAMP:

Per Outdoor Zomerkamp kunnen er ongeveer 25 kinderen mee. Op die manier krijgen alle kinderen voldoende aandacht en kunnen ze ongestoord genieten met elkaar van een fantastische week.

BEREIKBAARHEID & BELMOMENTEN:

Gedurende de kampweek is het team op de locatie 24 uur per dag telefonisch bereikbaar! Bij aankomst op locatie zal de coördinator zich voorstellen en zijn/haar telefoonnummer overhandigen.